Er bestaat geen twijfel dat Bohan - in het midden van de zuidekijke Ardennen en onder de rook van Frankrijk gelegen - dank zij van deze prachtige natuur betoverende charme vertoont.

De bochtige loop van de Semois, paradijs voor de vissers en degenen die graag kajakken, sluipt tussen talrijke heuvels met bevallige ronding voorstelle. Vlakbij de vrolijke drukte die onderin de vallei heerst, kan u ook van de stilte genieten op de grazige hoogvlakten of in de landelijke omgeving of nog in de shaduwijke ruine wonden.

Er gaat niets boven tussen bossen te wandelen om zich langs de Semois te ontspannen. De wandelingen van "de Sautou", in het hart van het Nationale Park Bohan. Membre, die van de "Crêtes de Chairière" en die van de legendente Laforêt zijn in dit opzicht voorbreldig; met zoals de mooie inzichten die u vanaf de "Jambon"(Membre) en van Naglémont (Chairière) kan hebben; ze blootstellen u deze prachtig uitzicht op de verschillende delen van de vallei.

 

Bohan, de suggestieve plaatsen die vol geschiedenis en legenden zijn: de plek  "Châtelet", de "Steen van de Bruid", de "Gebroken Brug", ....

Bohan, het befaamd handelscentrum dat ooit was vroeger de hoofdstad van de Tabak Semois; 

Bohan, is tenslotte - en misschien vooral - en schilder - dit pittoreske dorpje met deze unieke charme  

 

 

Nouveau

Aire de service motorhomes

aire

Activiteiten

Hebt u erin zin aan sport te doen, te wandelen of gewoon u te ontspannen, Bohan gevuld met vele activiteiten:

Kayak, vertrekpnt voor diverse wandel en fietstochten, deltavliegen, tennis, minigolf, bowling, hengelen, bebakende paden, zwemmen, paardrijden, langlaufen, ... al het vermaak van de vakantie is en geschonken in deze aangenaam en praktich kader.

 

.

Informatie

Vul het formulier in en verzenden: