Geluk zit in de simpele dingen

De kronkelende loop van de Semois, een waar paradijs voor vissers, wandelaars, kajakkers en andere natuurliefhebbers, slingert zich een weg door ontelbare sierlijk gekromde heuvels.

Een rustige en harmonieuze plek waar de rust heerst in de buurt van de Semois

Een familiezaak…

De Camping des Bouleaux werd in 1975 opgericht door Albert Tellier en was een van de eerste in de regio. Er waren ongeveer dertig plaatsen. 

 

Daarna is Jean Tellier, de jongste zoon van Albert, in zijn voetsporen getreden en heeft hij de Camping verder ontwikkeld. 40 jaar later nam Raphaël de fakkel over van het familiebedrijf dat nu meer dan 150 standplaatsen omvat. 

 

De geest van de Camping is altijd geweest om de gasten rust en sereniteit te bieden in een omgeving die dicht bij de natuur staat. Vandaag de dag is het onze ambitie om te streven naar steeds meer comfort, zonder echter afstand te nemen van deze waarden die in de genen van het bedrijf zijn geworteld.

jaar bestaan
0
kampeerplaatsen
0
vanaf / mobilhome verhuur
0
km van Brussel
0
sterren
0
m2 van speelplein
0

Het plezier om de batterijen op te laden en van de omegeving te genieten

Restaurants, cafés, bakkerijen, slagerijen en supermarkt bevinden zich in het centrum van het dorp, op een steenworp afstand van de Camping. De streek zit vol met activiteiten in het hart van de natuur: wandelingen en trektochten te voet of per fiets naar de mooiste uitzichtpunten van de omliggende valleien, ontspanning  in kayak, vissen…